We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Marjan Minnesma

https://www.7dtv.nl/foto/marjanminnesma.jpg Marjan Minnesma droomde aanvankelijk van een studie diergeneeskunde maar bij de gedachten aan de verplichte dierproeven, zag zij hier toch vanaf. Het werd daarom een studie bedrijfskunde, gevolgd door een studie filosofie en rechten.

Hierna vindt ze een baan bij Novem, een agentschap van het ministerie van Economische zaken voor innovatie. Bij Greenpeace vindt ze later een baan als campagnedirecteur waar ze Diederik Samsom onder haar leiding als campagneleider weet te promoveren.

​Jan Rotmans vraagt haar later een instituut op te richten; Urgenda was daarmee geboren. De organisatie staat nu vooral bekend als de initiatiefnemers van de ‘Dag van de duurzaamheid’ dat elk jaar op 11 oktober wordt georganiseerd.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 5 oktober 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten