We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Leo van der Groot

https://www.7dtv.nl/foto/Leo_van_der_Goot.jpg Leo van der Goot (1950) is, regisseur, presentator en producent. Het bestuurslid van jongerenomroep BNN en maakte vooral furore als dj met een opvallend stemgeluid.

Van der Goot begon zijn carrière op de boot bij Radio Noordzee in 1971. Vanaf 1976 is hij producer, regisseur en presentator bij Veronica. De mediaman regisseert tientallen programma's, waaronder Sesamstraat en Het Klokhuis voor de NOS. Ook maakt hij documentaires voor Discovery Channel en comedyseries voor de TROS, Veronica en RTL.

In 1998 wordt Van de Goot naar programmadirecteur van RTL4. Van 2002 tot 2006 is hij programmadirecteur van RTL Nederland. De afgelopen jaren is de ondernemer actief als adviseur in binnen- en buitenland.

‚ÄčIn 2011 werd Van der Goot aangesteld als interim directeur van SBS, een jaar later werd hij bestuurslid van BNN. Van der Goot is de vader van Jelte van der Goot , producer en sidekick van Radio 538.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 4 november 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten