We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Michel Rudolphie

https://www.7dtv.nl/foto/Michel_Rudolphie.jpg Sinds 2011 leidt Michel Rudolphie (1960) als algemeen directeur van KWF Kankerbestrijding het grootste fonds van Nederland. Het volk kijkt kritisch mee hoe hij de 130 miljoen gedoneerde euro’s besteedt. “Ik voel me soms net de bondscoach”, zegt hij daarover in een interview op de site van het KWF.

Als zoon van generaal-majoor der Mariniers Ties Rudolphie groeide Rudolphie op in verschillende plaatsen in binnen- en buitenland. Hij vervulde zijn dienstplicht bij het Korps Mariniers in Curaçao.

Rudolphie was werkzaam bij verschillende medische bedrijven, waaronder als CEO voor Novartis en algemeen directeur bij Bioness Benelux. Ook was hij vicepresident Europa bij Nucletron.

De ondernemer richtte in 2004 de stichting Hersentumor.nl op, met als doel om betrouwbare informatie over hersenkanker te verstrekken aan patiënten en hun naasten.

​Sinds 2012 is Rudolphie behalve algemeen directeur ook bestuurder van KWF. Rudolphie studeerde Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en haalde een MBA Health.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 4 november 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten