We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Marga Hoek

https://www.7dtv.nl/foto/MargaHoek.jpg Marga Hoek (1965) is directeur van De Groene Zaak, platform voor duurzame ondernemers. “Op termijn is er maar één businessmodel winstgevend en dat is een duurzame.”

In haar boek ‘Zakendoen in de nieuwe economie’ omschrijft de groene pionier hoe we duurzaam kunnen ondernemen zonder in te leveren. Hoek wordt daarmee omschreven als een bruggenbouwer met ervaring in het verbinden van uiteenlopende werelden en belangen, tussen het bedrijfsleven, de overheid en andere partijen.

​Hoek was directeur Innovatie, MVO & Marketing bij de groepsdirectie van Bam Woningbouw, directeur van het projectenbureau van de gemeente Haarlemmermeer en CEO van projectontwikkelaar Thunnissen in Heemstede. Hoek is ook actief in Raden van Toezicht en Advies in de financiële sector.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 7 november 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten