We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Eric Smit

https://www.7dtv.nl/foto/EricSmit.jpg Eric Smit (1967) is journalist en schrijver. Medeoprichter van dagblad De Pers en het veelgeprezen journalistieke platform Follow The Money.

Na te hebben gewerkt in het bedrijfsleven kiest Smit in 1999 voor de journalistiek. Hij gaat als assistent aan de slag bij het maandblad Quote, maar werkt zich op tot gerespecteerd journalist en adjunct-hoofdredacteur.

Smit schrijft meerdere boeken. Waaronder De Broncode, over de betrokkenheid van Roel Pieper bij een uitvinding van Jan Sloot, en Nina over World Online topvrouw Nina Brink.

​Smit maakte als student naam als professioneel squasher en speelt in de Rock & Roll coverband The Full Service. Smit studeerde economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 7 november 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten