We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Michiel Buitelaar

https://www.7dtv.nl/foto/MichielBuitelaar.jpg Michiel Buitelaar stopte eind deze zomer als COO Digital bij uitgever Sanoma. Hij heeft de mediawereld zien veranderen en vond het na vijf jaar tijd voor iets anders. Wat dat precies is, weet hij nog niet. Maar de televisiewereld lonkt voor de online mediaman.

Buitelaar is lid van de Dutch Creative Council, een adviesraad van en voor de creatieve industrie. Hij begon zijn carrière aan het hoofd van Ilse Media, dat later overging in Sanoma Digital. Waar hij verantwoordelijk was voor titels zoals NU.nl, Startpagina en Vrouwonline.

Buitenlaar vindt dat de overheid investeringen in de creatieve industrie moet aanmoedigen. “De Publieke Omroep wordt een bruisende speeltuin voor nieuwe formats en concepten”, zei hij tegen Adformatie.

​Buitelaar was werkzaam voor telefoonmaatschappijen Ben, Orange en KPN. Hij werkte ook als executive director bij Endemol.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 7 november 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten