We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Christiaan Henny

https://www.7dtv.nl/foto/ChristiaanHenny.jpg Bedrijfskundestudent Christiaan Henny (28) is de oprichter van eFaqt, een online tool die helpt om effectief te studeren.

Met behulp van een aantal wetenschappelijk bewezen leertechnieken, zoals begrijpend lezen, herhalen, mind mappen en samenvatten, zorgt de eFaqt ervoor dat je de leerstof uit boeken optimaal in je op neemt. Op de website maak je bovendien meteen samenvattingen.

Henny begon zijn bedrijf in 2009. “Ken je dat, wanneer je klaar bent met studeren je het gevoel hebt dat je niets hebt gedaan? Dat willen we nooit meer”, zegt hij over eFact. Inmiddels heeft het bedrijf bijna twintig medewerkers.

Henny, die zelf last van dyslexie heeft, had altijd al moeite met leren. Op de universiteit werd hij bijgestaan door een studiecoach, die ervoor zorgde dat zijn cijfers een stuk beter werden. eFaqt belooft dat je 60 procent sneller studeert.

“Op scholen die eFaqt gebruiken, zien docenten het gemiddelde cijfer met 1,5 punt omhooggaan”, zegt Henny. Hij sleepte er in 2012 de LOEY Starters Award mee binnen.

 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 november 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten