We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Albert Klein Haneveld

https://www.7dtv.nl/foto/AlbertKleinHaneveld.jpg Net zo lang ruilen tot je van een konijn een Rolls-Royce tot je bezit maakt. Filmproducent Albert Klein Haneveld uit Monnickendam ruilt alles dat los en vast zit met het doel om miljonair te worden. Hij plaatst filmpjes van zijn acties op sociale media en zijn website marktplaatsmiljonair.nl.

Het begint allemaal op de kinderboerderij, waar de creatief een gratis afgehaald konijn ruilt voor een halogeenoventje. Daarna gaat het hard. De oven wordt van de hand gedaan voor een dakpannenlift, die wordt geruild voor gratis timmerklussen. Rockband The Kik kan wel een timmerman gebruiken en geeft in ruil twee gratis optredens.

Kunstenaar Diederick Kraaijeveld vindt die optredens de moeite waard om tegen een van zijn werken te ruilen. Uiteindelijk komt de Roll-Royce in beeld, die misschien wel 30.000 euro waard is. De kunst van het ruilen zit volgens Klein Haneveld in producten waar vraag naar is. En in bergen geduld.

‚ÄčKlein Haneveld is ook bekend van de films ‘Ik ben een meisje!’ (2010), ‘Op Eigen Benen’ (2010) en ‘De moeder van Jan’ (2012) die hij produceerde met het productiebedrijf Hollandse Helden.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 6 december 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten