We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bas Beek

https://www.7dtv.nl/foto/basbeek.jpg Bas Beek  is de oprichter en directeur van kinderopvangbedrijf CompaNanny. Hij vond dat het aanbod voor kinderopvang een stuk beter kon en begon met een nieuw concept in 2002. Inmiddels telt het bedrijf zeven vestigingen. 

Beek kwam in aanraking met de branche toen hij als consultant bij Accenture onderzoek deed naar kinderopvang in Nederland. “Een ongeïnspireerde bende”, zei hij hierover tegen Sprout. 

Beek wilde een kinderopvangcentrum waar geluisterd wordt naar ouders, met ruime openingstijden. Een plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen. CompaNanny vestigt zich vooral op bedrijventerreinen en richt zich op drukke tweeverdieners. De eerste vestiging werd geopend in het Amsterdamse World Fashion Centre.

Beek prijst zich met een hoge klanttevredenheid en wachtlijsten voor nieuwe vestigingen, ondanks een hoge kostprijs voor de opvang van baby’s en peuters. CompaNanny wil zich daarom ook gaan richten op buitenschoolse opvang voor schoolgaande kinderen.

Bas Beek volgde een MBA opleiding in Groningen en is coach voor jonge ondernemers bij de Entrepreneurs Organization.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 december 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten