We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Wouke van Scherrenburg

https://www.7dtv.nl/foto/WoukevanScherrenburg.jpg Wouke van Scherrenburg (1946)is journaliste en presentatrice. Ze werd vooral bekend als parlementair verslaggeefster voor het televisieprogramma ‘Den Haag Vandaag’.

Deze functie vervulde Van Scherrenburg van 1989 tot 2004. Daarna presenteerde ze onder meer het programma ‘Een Politiek Gesprek’, waar ze in discussie ging met Nederlandse politici. 

Ook is de journaliste de drijvende kracht achter Café Piment, een maandelijks debat tussen belangrijke politieke kopstukken. Van Scherrenburg is tegenwoordig echter vooral actief als debatleider, dagvoorzitter en presentatietrainer. 

Van Scherrenburg werd in 2013 bovendien nummer twee op de lijst van honderd meest invloedrijke bestuurlijke Twitteraars, zo bleek uit onderzoek van de Volkskrant. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 10 december 2013 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten