We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Merijn Everaarts

https://www.7dtv.nl/foto/Merijn_Everaarts.jpg Merijn Everaarts (1972) is de ondernemer achter de Dopper, een duurzaam waterflesje van recyclebaar hard plastic. Hiermee gaat hij de strijd aan tegen de grote hoeveelheid wegwerpflesjes.

In drie jaar tijd verkocht Everaarts wereldwijd ruim 600.000 Doppers en opende ambassades in San Francisco en Hong Kong. Het ontwerp, van TU Delft alumnus Rinke van Remortel, kreeg een eervolle vermelding op de Red Dot Awards, de grootste designwedstrijd ter wereld.

Everaarts behaalde ook de Trouw top 100 van meest invloedrijke Nederlanders op het gebied van duurzaamheid, Zijn initiatief wordt geloond om de promotie van kraanwater en het terugdringen van de de plastic soep van afval.

Het succes van de flesjes maakt dat Everaarts inmiddels bezig is met een tweede variant, de Dopper Steel van RVS. Samen met het Chinese bedrijf China Challenge hoopt de ondernemer nieuwe duurzame drinkflessen te maken.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 22 januari 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten