We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Frank Krake

https://www.7dtv.nl/foto/frankkrake.jpg Frank Krake, ondernemer en auteur van ‘De rampondernemer’

Na de verkoop van zijn tuimeubelbedrijf Bukatchi in 2012 koos Frank Krake voor het schrijverschap. In ‘De rampondernemer’ beschrijft hij zijn turbulente ondernemersloopbaan.

Na een studie (HEAO-CE) begon Krake in 1989 zijn carrière als inkoper bij Wehkamp. Halverwege de jaren negentig wordt hij commercieel directeur en later eigenaar bij Unimeta, een fabrikant van tuinmeubilair in Enschede

Ondernemen ging voor Krake niet zonder slag of stoot. Zijn bedrijf had last van de vuurwerkramp, SARS, van 9/11 en het faillissement van een toeleverancier. Uiteindelijk gaar het bedrijf zelf in 2005 ook failliet.

Frank komt thuis te zitten, maar start al snel een nieuw bedrijf in tuinmeubelen, Bukatchi. Dit bedrijf bouwt hij uit van 4 naar bijna 20 medewerkers en een omzet van meer dan 10 miljoen Euro met vestigingen in Nederland, China en Indonesië.

Onderdeel van de verkoop van het bedrijf in 2012 is ook TiTaTuinmeubelen.nl, dat hoofdsponsor van voetbalclub De Graafschap is.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 26 februari 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten