We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bert Habets

https://www.7dtv.nl/foto/berthabets.jpg Bert Habets (Heerlen, 6 juni 1962) is sinds 1 februari 2008 CEO van RTL Nederland. Hij is hiermee Fons van Westerloo opgevolgd die deze functie van 1 augustus 2003 tot 31 januari 2008 heeft ingevuld.

Bert Habets is sinds 1999 werkzaam bij de toenmalige Holland Media Groep en sinds 2001 CFO (Hoofd financiën) bij RTL Nederland. Habets heeft gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en bezit masters in economie en rechten (fiscaal recht). Daarnaast heeft Habets een Master of Business Administration van een studie aan de Universiteit van Barcelona.

Bert Habets is thans woonachtig in Laren. In zijn jeugd was hij een fanatiek wedstrijdzwemmer bij sportclub "Sport & Spel" in Hoensbroek. In januari 2014 werd hij in de hoedanigheid van ceo van RTL gekozen tot 'Omroepman van het jaar 2013'.

Bron: Wikipedia
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 11 maart 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten