We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Maurice de Hond

https://www.7dtv.nl/foto/mauricedehond.jpg Maurice de Hond (1947) is een bekende opiniepeiler en ondernemer. Hij maakte zich ook sterk voor de heropening van de “Deventer moordzaak”.
De hond runt sinds 2002 het bedrijf Peil.nl, een opiniepanel waarmee actuele ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving op de voet gevolgd kunnen worden.

 Hij studeerde sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte na zijn afstuderen in 1971 als wetenschappelijk medewerker en onderzoeker bij onder andere Inter/View. Na de beursgang van dit bedrijf naam hij in 1986 plaats in de raad van commissarissen.

De Hond was ook directeur van Headstart in de Verenigde Staten en had leidinggevende functies bij ITT Gouden Gids, Wegener Arcade en Newconomy.

Sinds een aantal jaren is De Hond mede-initiatiefnemer van ‘Onderwijs voor Nieuwe Tijd’(O4NT), beter bekend als de ‘iPad-school’. De tablet als hart van het leerproces. De kinderen leren ermee, op school, maar ook thuis.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 25 maart 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten