We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Fred Boot

https://www.7dtv.nl/foto/FredBoot.jpg Producent Fred Boot (1965) kreeg in 2005 de rechten op het verhaal Soldaat van Oranje en maakte er een nog altijd zeer succesvolle interactieve musical van.

Boot is directeur van NEW Productions, dat hij in samenwerking met Montecatini Talent Agency en Amerborgh Nederland oprichtte.

Vanaf begin jaren negentig verzorgt Boot de publiciteit en marketing voor diverse theaterproducties van Joop van den Ende, waaronder The Phantom of the Opera, Miss Saigon en West Side Story. Ook was hij verantwoordelijk voor de voor de corporate communicatie van Stage Holding en voor de pr rondom meerdere producties in het buitenland.

Boot richtte in 1999 bovendien het managementbureau Montecatini Talent Agency op, samen met Daniel Koefoed. Hij studeerde communicatie aan de Universiteit Utrecht.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 2 mei 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten