We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Coen Verbraak

https://www.7dtv.nl/foto/CoenVerbaak.jpg Coen Verbraak (1965) is journalist en radiomaker. Hij werkte onder meer voor de VARA, Vrij Nederland, NRC en de Volkskrant waar hij veel documentaires en portretten publiceerde.

Verbraak is sinds 1993 is verbonden aan Vrij Nederland en maakte tussen 1986 en 2004 radiodocumentaires en interviews voor onder meer VARA, VPRO, NOS, NCRV en RVU. Sinds eind jaren negentig werkt hij ook voor de televisie.

In 1997 maakte hij voor de NCRV de vierdelige documentaireserie Achter de lach. In 2001 volgden Ko van Dijk – spelen met hartstocht en Godfried Bomans – heimwee van een sprookjesschrijver, beide voor het NPS-programma Het uur van de wolf. Hij maakte bovendien talloze portretten over onder meer Theo Koomen, Toon Hermans, Gerrie Knetemann en Dries van Agt.

Verbraak studeerde Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 26 juni 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten