We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Karen Romme

https://www.7dtv.nl/foto/KarenRomme.jpg Karen Romme is spreker, columnist en ondernemer, onder meer bekend van de term calimeromarketing, een door haar bedachte filosofie over moderne marketing.

Karen Romme begon haar carrière in de productontwikkeling. In 1990 stapte ze over naar een ingenieursbureau, waar ze in aanraking kwam met de evenementenwereld. In 1991 richtte ze haar eigen organisatiebureau op.

Een aantal jaar later volgde de oprichting start-upmagazine YIB magazine en een eigen uitgeverij. Na het instorten van de advertentiemarkt begin 2001 moest Romme hiervoor echter faillissement aanvragen. Romme is tegenwoordig zzp’er op het gebied van ondernemen.

Naar eigen zeggen initieert, publiceert, doceert, schrijft, geeft presentaties en adviseert ze organisaties over startend en zelfstandig ondernemerschap in Nederland.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 26 juni 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten