We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Ilco van der Linde

https://www.7dtv.nl/foto/Ilco_van_der_Linde.jpg Muziekondernemer Ilco van der Linde (1963) organiseerde op zijn vijftiende de eerste Bevrijdingspop in zijn geboortestad Haarlem.  Inmiddels wordt het herdenkingsevenement landelijk georganiseerd en door miljoenen mensen bezocht.  

Ook benefietfeest Dance4Life komt uit de koker van Van der Linde, dat uitgroeide tot een wereldwijde beweging in de strijd tegen HIV en Aids. De ondernemer, die tijdens een reis naar Kenia midden in een conflictgebied terecht kwam, wordt naar eigen zeggen bewogen door het feit dat er te weinig bruggenbouwers zijn in de wereld.

Het meest recente project van de weldoener heeft daar ook alles mee te maken. MasterPeace is het internationale meesterwerk van Van der Linde: een groot concert met bekende artiesten om de Internationale Dag van de Vrede te vieren op 21 september 2014.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 1 september 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten