We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bernard Muller

https://www.7dtv.nl/foto/bernardmuller.jpg Serieondernemer Bernard Muller bracht zijn ziekte en passie voor ondernemen samen in het bedrijf Treeway. De combinatie van “tree of life” en “pathway of a disease”  moeten de weg naar het vinden van een oorzaak en medicijn voor de nu nog ongeneselijke spierziekte ALS versnellen. 

Treeway werd opgericht nadat Muller in 2010 de diagnose ALS kreeg,  en initieert het grootste genetische onderzoek naar de ziekte die tot nu toe is verricht. Project MinE wordt uitgevoerd in samenwerking met medici over de hele wereld.

Muller staat ook bekend om zijn innovatieve werk in de maritieme industrie en introduceerde nieuwe business modellen voor onder meer de haven van Rotterdam. Hij was uiteraard ook een van de eersten die de inmiddels beruchte Ice Bucket Challenge accepteerde.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 1 september 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten