We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Anna Chojnacka

https://www.7dtv.nl/foto/annachojnacka.jpg Anna Chojnacka (1979) is medeoprichter van de 1%Club, een crowdfundingsplatform voor maatschappelijke projecten. 

De in Polen geboren Chojnacka groeide naar eigen zeggen op in een periode van grote schaarste. Daaruit groeide ook haar motivatie om ‘een betere wereld’ te creëren.

Eind jaren tachtig vluchtte ze met haar moeder naar Nederland. Na een studie Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam werkte ze als adviseur bij de gemeente Amsterdam en was ze campagneleider bij Fair Trade Original.

In 2008 startte Chojnacka samen met Bart Lacroix de 1%Club, waarmee je mensen online kunt mobiliseren om geld en kennis in te zamelen voor je idee. 

Onlangs publiceerde ze haar eerste roman, De Poolster. 

Profile Willem Tieleman - Eigenaar Brotherhood Holding 

Willem Tieleman is de mede-eigenaar van horeca-uitbater Brotherhood Holding, voorheen bekend als de Hotel New York Group. 

Tieleman verkocht het Rotterdamse icoon Hotel New York in 2005 aan de Westcord Groep. Sindsdien gaan Tielemans en zijn broer en medeoprichter Aryan verder onder de naam Brotherhood. 

Eerder deden de broers bekende gelegenheden als het Wester Paviljoen, Loos en wijnhandel Van Otterloo van de hand. De Euromast, Blits en Lulu zijn nog wel van de Holding.

Tieleman haalde in 2014 het nieuws met zijn plannen voor de ‘Hef Experience’, in de Rotterdamse historische brug moeten een museum, restaurant en tokkelbaan komen.

In 2013 richtte Tieleman ook het bedrijf Nextlifephones op, dat gebruikte smartphones opkoopt, opknapt en weer doorverkoopt.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 26 september 2014 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten