We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Mabel van den Dungen

https://www.7dtv.nl/foto/mabelvandungen.jpg Mabel van den Dungen (1964) is communicatie- enmedia-specialist. Zij begon haar loopbaan bij Nestlé Nederland. Mabels veelzijdigheid uit zich inwerkzaamheden als schrijfster, journaliste, presentatrice, columniste,communicatie adviseur, consultant en coach. Ze wordt regelmatig gevraagd voorlezingen, dagvoorzitterschappen, trainingen en workshops.

Ook adviseert, coacht, schrijft en ghostwrite Mabel voor detoplaag van het bedrijfsleven. In het verleden voor Dirk van den Broek, VVP,Generali, Hewlett Packard, en IMC, Tegenwoordig voor grote merken en bedrijven zoals de NederlandsePublieke Omroep en CBS; wereldwijd 1 van de grootste outdoorexploitanten.

Verder werkte zij jaren als headhunter, hoofdredacteur vanonder andere Carp* carrièremagazine voor hogeropgeleiden, en interviewde ze binnen- en buitenlandse beroemdheden. Als ontspannen aanhanger van het JapanseNichiren boeddhisme schrijft Mabel al meer dan drie jaar essays voor deBoeddhistische Omroep.

Mabel publiceerde 11 boeken, uiteenlopend van romans totpraktische coaching handboeken. Ze presenteerde acht televisieprogramma's vooronder andere TROS, RTL4 en RTL5, waaronder 100% Ondernemer, en ontwikkeldetevens een aantal TV-formats.

Per 1 september 2012 heeft ze haar eigen Inner Health studio. Een combinatie van een huiskamergym en meditatiestudio, waar ze al haar coachingwerk voorzet en ook groepslessen geeft.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 28 augustus 2012 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten