We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Eduard Blacquière

https://www.7dtv.nl/foto/eduardblacquiere.jpg Eduard Blacquière (1981) is Principal Consultant bij OrangeValley, gespecialiseerd in SEO. Hij heeft vanaf 2004 ervaring in zoekmachinemarketing (o.a. Outrider (GroupM/WPP) en Checkit/iProspect). Zijn jaarlijkse onderzoek naar de markt van zoekmachinemarketing in Nederland sinds 2007 wordt gezien als belangrijk onderzoek.

Als SEO specialist schrijft Eduard sinds 2006 over zoekmachinemarketing op zijn weblog EdWords.nl en op nationale weblogs als Marketingfacts, Emerce en Frankwatching. Ook is hij docent (o.a. LOI, Lectric, Beeckestijn) en spreker (o.a. Search Engine Strategies, Affiliate Dag, MARCOM). Eduard bekleedde bestuursrollen in de IAB Taskforce Search en is nu actief in de DDMA commissie Search. Vanuit deze rol is hij mede-organisator van het jaarlijkse Friends of Search congres.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 17 april 2015 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten