We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Marjolein Wintjes

https://www.7dtv.nl/foto/marjoleinwintjes.jpeg Eigenaresse van de culinaire werkplaats. Een eigenzinnig eet-initiatief in de Amsterdamse staatsliedenbuurt van het ontwerpersduo Marjolein Wintjes en Wric Meursing die jou willen inspireren je eten in beweging te brengen en lekker bewust te (gaan) eten.

Marjolein heeft algemene sociale wetenschappen gestudeerd, ‘n interdisciplinaire studie aan de universiteit utrecht, en cum laude afgerond. zij heeft met name bijzondere belangstelling voor routines, rituelen, en leerprocessen. Zij combineert dit met aandacht voor persoonlijke gezondheid, liefde voor ambachtelijk brood en haar werk als beeldend kunstenaar en verhalenverteller (conceptueel, textiel, papier, eten).
Zij houdt zich bezig met het verder ontwikkelen van het concept ‘reflexief ondernemen’. eigentijds ondernemen vat zij op als action learning, als handelingsonderzoek, waarbij economisch en maatschappelijk handelen keerzijden van dezelfde medaille zijn. marjolein heeft gekozen voor de term reflexief, enerzijds omdat deze term geen normatieve connotatie heeft zoals de concepten maatschappelijk verantwoord en duurzaam. anderzijds omdat het een begrip is met ontwikkelingsperspectief.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 28 augustus 2012 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten