We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bernd Damme

https://www.7dtv.nl/foto/bernddamme.bmp Bernd Damme(1990) is er met alles vroeg bij. Als jonge tiener verraste hij minister-president Balkenende al met het aanbieden van zijn profielwerkstuk 'The New Deal'. Een doorwrochte economische visie voor een nieuwe Gouden Eeuw.
Alhoewel nog jong, is hij al een grote speler in de zonnebrillenbranche. Sinds 2006 runt hij Eye-wear.nl en bouwt met zijn handelsgeest een brillenimperium op een doordachte wijze uit in binnen- en buitenland. Zo heeft hij speciaal een shop neergezet voor Porsche (inmiddels verkocht), was zijn bedrijf als eerste met een Facebookstore en is hij de grootste in zijn markt. Daarnaast is hij is met name op het gebied van stimuleren van (jong)ondernemerschap maatschappelijk actief.
Sinds 2010 is hij dan ook als vice-chairman verbonden aan de Sagamores Foundation, is hij co-founder van Cravatta Pelliano en e-commerce director bij NewTeam en geeft hij o.a. advies aan het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. Damme werd twee keer genomineerd voor de Loey Awards, Sprout Challenger 50 (2011), Elsevier's 50 talenten van de toekomst, de Studenten Ondernemersprijs en de '25 onder de 25' van Sprout (2008).
Als bekroning won hij samen met zijn compagnon Steijn Pelle deze award in juni 2012 voor zijn laatste start-up Pelliano en ontvingen zij de titel: 'de beste jonge ondernemer van Nederland'. Daarnaast is hij inmiddels een veel gevraagd spreker, jurylid en sinds kort lid van het Jonge Denkerspanel van BNR nieuwsradio.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 28 augustus 2012 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten