We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Mieke van Heesewijk

https://www.7dtv.nl/foto/miekevanheesewijk.jpg Mieke van Heesewijk is directeur van de stichting Netwerk Democratie.Vanaf januari 2015 is zij programma manager bij het SIDN fonds. Het SIDN Fonds gaat projecten financieel ondersteunen die gericht zijn op het stimuleren van innovatie, onderwijs, onderzoek, het verhogen van veiligheid en vertrouwen, het verbreden van toepassingen en het vergroten van zinvol gebruik van het internet in Nederland.

Zij werkte in 2014 bij Waag Society als program developer en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van projecten binnen het Future Internet Lab: o.a. Cryptokids en Let’s Fix The Internet. Hiervoor werkte zij bij Communicatie Adviesbureau Schuttelaar & Partners als internet strateeg. Ook heeft zij als beleidsadviseur eParticipatie gewerkt bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken waar zij verantwoordelijk was voor de realisatie van een groot aantal eParticipatieprojecten binnen het programma Burgerlink.Van 1997 tot 2008 was Mieke werkzaam als webdeveloper en hield zij zich bezig met Public Affairs bij Internet provider XS4ALL.

(Bron: Netwerk Democatrie)
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 14 september 2015 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten