We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bart van Luijk

https://www.7dtv.nl/foto/Bart_van_Luijk_7_Ditches.jpg In zijn werk als presentator, trainer en ondernemer gaat hij iedere dag voor de drieslag verkopen, klantgerichtheid en teamwork. Bart zijn pretlichtjes gaan schijnen als hij u mag prikkelen om het beter te doen voor uw klant. Simpel denken en doen om te komen tot topresultaat. Daarbij werkt hij op het scherpst van de snede, ad rem en alert, zodat hij de met u afgestemde missie toegankelijk en inspirerend kan overbrengen. Daar horen natuurlijk plagerijtjes bij en veel interactie. Zodat de boodschap beklijft.

Maar met wie krijgt u te maken? Wie Bart kent of tegenkomt merkt meteen: hij houdt niet van stilzitten. Niet alleen schreef hij 68 boeken, hij heeft ook als klantgerichtheidsgoeroe samen met de Erasmus Universiteit ‘klantgerichtheid’voor het bedrijfsleven en de overheid op de kaart gezet. Niet alleen staat hij voor volle zalen als presentator, hij organiseert ook graag gedurfde M&M-congressen - bijvoorbeeld in de Rotterdamse Kuip of de bossen van Doorn. Niet alleen staat hij met passie, enthousiasme en humor voor een groep als trainer, hij ontwikkelde in de afgelopen decennia een aantal onbreekbare resultaatgerichte klantgerichtheids- en verkoopprogramma’s. De kern van dit alles? Hij is een veranderaar en verbeteraar – een krachtige formule voor ongeëvenaard succes.

Kunt u geen genoeg krijgen van die veelzijdigheid? Kijk ook eens op www.bartvanluijk.nl.
 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 9 december 2015 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten