We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Maarten den Braber

https://www.7dtv.nl/foto/Maarten_den_Braber_7_Ditches.jpg Maarten den Braber noemt zichzelf 'digital health strategist'. Als oprichter van het Rockstart Digital Health Accelerator program (2015), spreker voor verschillende evenementen en congressen en adviseur over de impact en mogelijkheden van het digital health landscape zijn wij er van overtuigd dat hij dus veel méér is dan die strategist.

De volgende functies staan dan ook op zijn naam: co-founder & COO at SingularityU The Netherlands, founder of Nexthealth.co (Digital Health Strategy), co-founder of SHIFT | Boardroom Sparring Partners, co-founder of Quantified Self Amsterdam and Europe en board member Permanent Beta

Zijn laatste avontuur? Co-founder and COO van de Singularity University 'SingularityU' in Nederland. Een plek waar hij samen met andere knappe koppen bedrijven, studenten en andere organisatie probeert te inspireren, overtuigen en samen te brengen om de belangrijkste uitdagingen in de wereld te bestrijden met innovatieve technologie.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 4 september 2016 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten