We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Joseph Klibansky

https://www.7dtv.nl/foto/Joseph_Klibansky_7_Ditches_TV.jpg Joseph Klibansky (Kaapstad, 1984) ontdekte al in zijn tienerjaren de mogelijkheden van computerkunst en digitale beeldbewerking. De rijzende ster heeft een eigen kenmerkende stijl ontwikkeld die kunstgaleries en verzamelaars over de hele wereld fascineert. In QUOTE kunnen we lezen dat een van zijn duurste werken werd verkocht voor een half miljoen, vergelijkbaar met een gemiddelde Mesdag. 

Joseph Klibansky omschrijft zijn werk zelf als ‘kunst met stopping power’. Het zijn krachtige composities waar je niet zomaar aan voorbij kunt lopen. De kunstwerken - sculpturen, schilderijen en andere kunstvoorwerpen - van dit artistieke talent laten precies zien hoe de kunstenaar naar de wereld kijkt: speels, sprookjesachtig en positief. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 12 oktober 2016 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten