We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Eva Crutzen

https://www.7dtv.nl/foto/Eva_Crutzen_7_Ditches_TV.jpg Eva Crutzen is cabaretière, actrice, zangeres en schrijfster. Wij zien Eva op tv, op de planken en luisteren naar Eva op de radio. Een bio op haar eigen website doet vermoeden dat ze toch vooral op de planken thuis hoort: winnares publieksprijs W. Sonneveld, de 'Rabo Talenten Concours' prijs, topvijf-vermelding 'beste cabaretvoorstellingen' en genomineerd met haar tweede avondvullende programma 'Spiritus' voor Neerlands Hoop.  

Daarnaast speelde ze op tv verschillende (gast-) rollen in o.a: Flikken Maastricht, D.E.A.L, JEUK, presenteerde ze programma’s voor school-tv en was ze te zien in het nieuwe comedy programma 'Larie' van Arie Boomsma en is ze vast verbonden aan het VARA-radioprogramma 'Spijkers met Koppen'. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 12 oktober 2016 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten