We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Henk Jan Beltman

https://www.7dtv.nl/foto/Henk_Jan_Beltman_Tony_Chocolonely_7_Ditches_TV.jpg Is Henk Jan Beltman een moderne Willy Wonka? Nee, maar hij is wel 'crazy about chocolate and serious about people'. Als Chief Chocolate Officer bij Tony's Chocolonely werd hij dit jaar uitgeroepen tot Marketeer of the Year 2016 tijdens de Dutch Marketing Awards 2016. 

Beltman werk voor een bijzonder bedrijf dat we allemaal kennen. De vrolijke wikkels van de chocoladerepen knallen het supermarktvak uit. Maar die opvallende wikkels zijn één ding, dat dit bedrijf enkel slaafvrije chocoladerepen op de markt bengt is pas echt het vermelden waard. Beltman wordt 'marketeer en ondernemer met een missie' genoemd: een rol die past bij een chocolademerk als Tony's. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 12 oktober 2016 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten