We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Martijn van der Kooij

https://www.7dtv.nl/foto/Martijn_van_der_Kooij_7_Ditches_TV.jpg Het vierde boek 'Alle dagen Libanon' van Martijn van der Kooij verscheen in september 2016. Een venster waardoor wij een kijkje krijgen in het dagelijkse leven in een onalledaags land als Libanon. Door de reportages van Martijn krijg je een beter beeld van de problematiek in het Midden-Oosten: een waardevol boek waarin de complexiteit in de wereld menselijker wordt gemaakt. 

Hij noemt zichzelf dan ook niet voor niets gespecialiseerd in (internationale) politiek en het Midden-Oosten. Daarnaast heeft Martijn ook ervaring opgedaan als hoofdredacteur, bladenmaker, radiomaker, presentator, politiek analist, woordvoerder, dagvoorzitter en natuurlijk auteur van meerdere politieke boeken. Zo ook de biografie van Mark Rutte. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 12 oktober 2016 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten