We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Rahma el Mouden

https://www.7dtv.nl/foto/1_Rahma_el_Mouden_7_Ditches_TV.jpg Rahma el Mouden (CEO MAS Dienstverleners) stuurt meer dan vijfhonderd medewerkers aan. Haar bedrijf heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, o.a. het Rijksmuseum en de A'DAM-toren zijn klant. Op haar cv prijken vele bestuurs- en ambassadeursfuncties. Je kunt haar het beste omschrijven als 'een ambitieuze businessvrouw die meerdere nominaties en prijzen voor haar ondernemerschap en personeelsbeleid won'. Want de mensen die voor El Mouden werken worden gestimuleerd om hun eigen dromen om te zetten in realiteit.

In 2018 draagt El Mouden het stokje over aan dochter Oumaima el Mouden. In dat jaar verschijnt er een autobiografie bij Luitingh-Sijthoff en er is een documentaire in de maak.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 11 november 2016 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten