We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Bert Hagendoorn

https://www.7dtv.nl/foto/Bert_Hagendoorn_7_Ditches_TV.jpg Als specialist in positionering en communicatiestrategie helpt Bert Hagendoorn het verhaal te vertellen van leading digital, design en creatieve agencies. Het doel? Het bureau in kwestie verder brengen. Hagendoorn: "Ik hou ontwikkelingen in de markt in de gaten en heb een groot netwerk. Ik kijk op een frisse, onafhankelijke manier naar het bureau en ben bruggenbouwer tussen bureaus, partners en opdrachtgevers."

Daarnaast is Bert Hagendoorn founder van Dutch Digital Design. Een groep designers en agencies delen kennis, ervaring, werk en hun kijk op Dutch Design met de wereld. Hij brengt met dit initiatief alleen het allerbeste digitaal design uit eigen land onder de aandacht in binnen- en buitenland.

Via zijn Linkedin-profiel komen we te weten dat Hagendoorn een groot, creatief netwerk heeft in binnen- en buitenland. Hij heeft kennissen, collega's en vrienden in de digitale sector, maar Hagendoorn is vooral een bruggenbouwer. Hij brengt organisatie, agencies en individuen samen.  
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 15 november 2016 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten