We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Won Yip

https://www.7dtv.nl/foto/Won_Yip_7_Ditches_TV.jpg Horecatycoon en investeerder Won Yip is vóóral bekend omdat hij de eigenaar is van het toentertijd duurste penthouse van Nederland: het 1.400 vierkante meter tellende optrekje in het Pontsteigergebouw aan de Houthaven (te Amsterdam). Maar dat is niet zijn grootste verdienste!

Yip, zoon van Chinees restauranthouders, is horecaondernemer en investeert in vastgoed en startups over de hele wereld. Zijn eerste onderneming was een horecazaak in Goes. Inmiddels is hij een van de grootste horeca-uitbaters van Amsterdam. Zijn bijnaam? Mr. Damsquare. Bijna alle cafés op en rond de Dam zijn van hem. Hij heeft vastgoed in New York en Las Vegas, investeringen in Londen, Istanbul, Los Angeles en Dubai.

Yip is geboren in Tilburg en groeide op in Zeeland, waar zijn vader en moeder een restaurant runden. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 16 januari 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten