We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Janneke Wittekoek

https://www.7dtv.nl/foto/Janneke_Wittekoek_7_Ditches_TV.jpg Janneke Wittekoek is cardioloog, gezondheidswetenschapper en oprichtster van de Heartlife Kliniek. Zij volgde haar opleiding in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam en heeft langere tijd in het buitenland gezeten om zich verder te specialiseren in preventie van hart- en vaatziekten. Zij schreef een proefschrift over erfelijk verhoogd cholesterol en is sinds 2014 medisch directeur bij Stichting LEEFH.

Verder heeft zij een bijzondere interesse in het vrouwenhart en is zij actief in de werkgroep Hart voor Vrouwen van de Nederlandse Hartstichting. Daarnaast is zij lid van de commissie Cardiovasculaire Preventie en Hartrevalidatie van de Nederlandse Vereniging Van Cardiologie (NVVC). Haar passie voor preventie en het vrouwenhart uiten zich onder andere door het geven van talloze lezingen en presentaties door het hele land.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 16 januari 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten