We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Eelko van Kooten

https://www.7dtv.nl/foto/Eelko_van_Kooten_7_Ditches_TV.jpg Record label Spinnin Records én eigenaar Eelko van Kooten zijn onlosmakelijk verbonden. Want Eelko ís Spinnin Records en vica versa. Toch begon de zoon van Willem van Kooten zijn carrière in het onroerend goed als makelaar en taxateur. 

Dat hij nu eindbaas bij zijn eigen platenlabel is, is geen verrassing. Eelko groeide op met muziek en zijn vader, a.k.a. Joost den Draaijer, gaf zijn passie en plezier voor muziek en ondernemen door aan zijn zoon. Jarenlang werkte hij voor het bedrijf van zijn vader. 

In 1999 startte hij samen met Roger de Graaf platenlabel Spinnin Records. Een bedrijf dat uitgroeide tot het grootste platenlabel op het gebied van dancemuziek ter wereld. Wereldberoemde artiesten zijn of waren aan het label verbonden, denk dan aan Afrojack, Calvin Harris, Hardwell, Sander van Doorn, Bingo Players en vele anderen.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 18 januari 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten