We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Max Wohlgemuth Kitslaar

https://www.7dtv.nl/foto/Max_Wohlgemuth_Kitslaar_7_Ditches_TV.jpg Het is lastig om de professionele titel van Max Wohlgemuth Kitslaar (1983) te definiëren. Hij is beroepsavonturier én auteur van het boek 'Tijd om te schakelen'. In 2015 reed Max op een veertig jaar oude motor de 17.000 km van Chili naar New York. En route bracht hij een bezoek aan 32 ondernemers die maatschappelijke uitdagingen aanpakken en daarmee geld verdienen. In zijn boek zet hij de ondernemers die hij sprak over onderwerpen als entrepreneurship, social impact, innovatie, cross-cultural communicatie, educatie en technologie in de spotlight.

Max laat in dit boek zien dat iedereen zijn handen uit de mouwen kan steken en een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Want social en business kunnen hand in hand gaan. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 18 januari 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten