We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Jan Dijkgraaf

https://www.7dtv.nl/foto/jandijkgraaf_7ditches_ronnieovergoor.jpg Jan Dijkgraaf (Rotterdam, 9 augustus 1962) is een Nederlands journalist.
Dijkgraaf begon zijn journalistieke carrière in 1982 als verslaggever/redactiechef van het Rotterdams Nieuwsblad en de Haagsche Courant. Vanaf 1992 was hij in diverse functies werkzaam bij het weekblad Panorama. Daarna was hij onder meer hoofdredacteur van het gratis dagblad Metro (2002-2006) en het vakblad Management Team (2006-2008) en tv-recensent bij de gratis krant Sp!ts. Op 5 januari 2009 werd Dijkgraaf hoofdredacteur van opinieweekblad HP/De Tijd.
Op 1 augustus 2010 ging Dijkgraaf als hoofdredacteur en radiopresentator aan de slag gaat bij de nieuwe publieke omroep PowNed. Binnen twee maanden legde hij de functie van hoofdredacteur weer neer. Het radioprogramma Echte Jannen bleef hij tot september 2011 als freelancer presenteren.
Dijkgraaf woont in Eesterga, een dorp in Friesland.

(bron: wikipedia)
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 3 november 2012 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten