We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Dennis de Vries

https://www.7dtv.nl/foto/Dennis_de_Vries_KPMG_7_Ditches_TV.jpg Dennis is bij KPMG Nederland verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van blockchain technologie (Digital Ledger Services). Hij is expert op het gebied van Cryptocurrencies, Audit en Business Management. Vanuit deze rol is hij betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse Dutch Blockchain Conference.

Dennis heeft een achtergrond als extern en intern accountant en heeft ruim 20 jaar controle- en advieservaring in de bancaire en leasing sector. Dit maakt hem een allround expert op het toepassen van blockchain technologie in de financiële dienstverlening. Hij is een graag geziene gast op conferenties over dit thema en wordt vaak gevraagd om lezingen te geven over deze vernieuwende technologie.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 18 januari 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten