We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Paul Hermanides

https://www.7dtv.nl/foto/Paul_Hermanides_7_Ditches_TV.jpg Paul is eigenaar en oprichter van Amsterdam Village Company en voormalig voorzitter van de afdeling Amsterdam bij Koninklijke Horeca Nederland. De portfolio van Amsterdam Village Company bestaat uit verschillende horecabedrijven; hotels, restaurants en clubs in monumentale panden. In 2009 werd Paul Hermanides uitgeroepen tot horecaondernemer van dat jaar en in 2011 stond Amsterdam Village Company genoteerd in de Top 100 Horecaondernemingen van Nederland, benoemd door Misset Horeca. Daarnaast bekleedt hij bestuursfuncties bij het Nederlands Fotomuseum en bij het 4 & 5 mei Comité Amsterdam. Sinds 2014 is Paul Hermanides aandeelhouder van Label BREED.

In 2013 bestaat het horeca-imperium van de Amsterdammer uit 8 zaken, heeft hij ruim 500 man in dienst en houdt hij kantoor in een chic pand aan de Prinsengracht. In zijn portefeuille zitten prestigieuze namen als Odeon, Restaurant Neva in de Hermitage en restaurant Stanislavski en café Cox in de Stadsschouwburg. Amper twee jaar later bezit Hermanides nog maar één zaak, Hotel Arena. De rest is verkocht.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 februari 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten