We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Eric Kurver

https://www.7dtv.nl/foto/Eric_Kurver_7_Ditches_TV.jpg Een eigen wijngaard in Frankrijk? Wat een droom! De enthousiaste Nederlander, wijnkenner en -liefhebber Eric Kurver (45) heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. Hij maakt inmiddels al jaren een mooie rosé onder de naam AIX: dé rosé van de Provence. En dat zal men weten ook!

Misschien ken je de fles wel: eenvoudig, stijlvol en een herkenbaar logo. Als eigenaar weet Eric Kurver als geen ander zijn product te vermarkten. Hij zorgt ervoor dat AIX op precies de juiste plekken verkrijgbaar is en gedronken wordt door precies de goede mensen. Kurver woont met zijn vrouw Adriénne en drie kinderen al jaren in Zuid-Frankrijk. Zijn domein beslaat 85 hectare waarvan 75 hectare met aangeplante wijnstokken met verschillende druivenrassen. 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 maart 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten