We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Wiebe Willig

https://www.7dtv.nl/foto/Wiebe_Willig_7_Ditches_TV.jpg Wiebe Willig is algemeen directeur van Henri Willig Kaas. De kracht van het bedrijf blijft de ambachtelijke bereiding van kaas gecombineerd met toeristische activiteiten. Henri Willig is producent van Hollandse kaasspecialiteiten. De bekendste is Baby Gouda. Andere specialiteiten naar eigen receptuur zijn geitenkaas, schapenkaas en biologische kaas. Henri Willig ontwikkelt zijn kaasproducten in eigen kaasmakerij en exporteert naar meer dan 30 landen.

Gestoken in traditionele kostuums, neemt het personeel de gasten mee in de beleving van een stuk ambacht en dus ook een stuk Holland. Om kaas van constante hoge kwaliteit te kunnen blijven produceren en om alle producten met enthousiasme onder de aandacht te brengen van een breed scala aan afnemers en belangstellenden, zijn naast het productieteam meer dan 300 medewerkers bij het bedrijf betrokken en wordt de aanvoer van het basisproduct dagelijks verzorgd door meer dan 50 melkleveranciers.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 maart 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten