We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Andre Heuvelman

https://www.7dtv.nl/foto/Andre_Heuvelman_7_Ditches_TV.jpg Trompettist Andre Heuvelman verbindt mensen met muziek, elkaar en zichzelf. Zijn trompet is daarbij slechts het middel. Zijn boodschap is eenvoudig: “Op welke kwaliteit van jezelf kun je altijd vertrouwen, wat is jouw trompet?”. 

Andre is sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 als solotrompettist verbonden aan het Rotterdams Philharmonisch orkest, een modern orkest met sterke wortels in de traditie van de klassieke muziek en het temperament van de thuishaven Rotterdam. Het orkest speelt in binnen- en buitenland en is beroemd om de klassieke muziek die wordt gecombineerd met disciplines als beeldende kunst, film of dans. Zowel gevestigde namen als jong talent vinden bij het orkest een podium en dat deze aspecten maken dat dit orkest naadloos bij Andre past.

Andre is performer, inspirator, creatief adviseur en innovator. Daarnaast is hij keynote speaker (bekijk zijn keynote performance), waarin verbinding, veerkracht, passie en doorzettingsvermogen sleutelwoorden zijn om te ontroeren, te verbinden en te inspireren.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 13 maart 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten