We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Christiaan Alberdingk Thijm

https://www.7dtv.nl/foto/Christiaan_Alberdingk_Thijm.jpg Christiaan Alberdingk Thijm is een van de oprichters van Bureau Brandeis, een advocatenkantoor gespecialiseerd in technologie en internetrecht. 

Hij verwierf internationale bekendheid door met succes de makers van KaZaA te verdedigen in een procedure tegen muziekorganisatie Buma/Stemra. Door de overwinning werd KaZaA het eerste “legale” bestandsuitwisselings- programma ter wereld.

Christiaan is gespecialiseerd in auteursrecht, het recht op privacy, informatierecht en e-commerce. Hij heeft een bijzondere belangstelling voor de interactie tussen recht en nieuwe technologieën en hij behandelt graag principiële zaken voor innovatieve ondernemers. In 2004 werd Alberdingk Thijm door zijn vakgenoten uitgeroepen tot de beste IE/IT-advocaat van Nederland. Hij won daarmee de Gouden Zandloper.

 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 9 mei 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten