We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Adrienne van Veen

https://www.7dtv.nl/foto/Adrienne_van_Veen.jpg Ik heb een passie voor ondernemen. Na mijn rechtenstudie en enkele jaren in het bankwezen ontmoette ik mijn man Emile die me motiveerde om te gaan ondernemen. Na jaren te hebben samengewerkt aan verschillende projecten, bedachten we in 2012 het idee voor MKB Collectieven. 

MKB Collectieven is de inkooporganisatie voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met meer dan 100.000 deelnemende bedrijven doet 1 op de 10 ondernemers mee met een inkoopcollectief van MKB Collectieven. Het doel van MKB Collectieven is om ondernemen efficiënter, winstgevender en eenvoudiger te maken voor ondernemers.

Wat voor mij belangrijk is bij het runnen van MKB Collectieven is dat we continu alert blijven en ervoor zorgen dat we altijd nieuwe manieren vinden om de MKB-ers van dienst te kunnen zijn en ik ben altijd nieuwsgierig naar de mening van anderen. Stuur me dus gerust een bericht wanneer je suggesties hebt in hoe we het MKB nog beter van dienst kunnen zien of geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking op adrienne@mkbcollectieven.nl
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 24 juni 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten