We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Christian Kromme

https://www.7dtv.nl/foto/Christian_Kromme.jpg Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker/inspirator/trendwatcher op gebied van exponentiele technologie, disruptieve innovatie en strategie/visie ontwikkeling. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote machtsverschuiving richting de consumenten en slimme communities. Als adviseur heeft Christian aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spin-outs in compleet verschillende branches maar altijd gefocusseerd op het snijvlak van mens en technologie.

In 2002 heeft Christian een eigen bureau opgericht waarbij hij innovatieve projecten voor opdrachtgevers zoals: Randstad, Essent, Endemol, Corio, Eyeworks Holding, ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas en de Rabobank heeft uitgevoerd. Het bureau en Christian zelf hebben door de jaren heen meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor de innovatieve visie en mens gerichte aanpak, waaronder: SHELL LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Broos van Erp prijs en vele andere. Eind 2014 heeft Christian het bureau verkocht aan een grote multinational en is hij zich meer gaan focussen op zijn passie, het geven van lezingen en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiele technologieën.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 24 juni 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten