We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Eric Stubbé

https://www.7dtv.nl/foto/Eric_Stubbe_7_Ditches.jpg Eric Stubbé, Algemeen Directeur van ALLSAFE Mini Opslag & mrBOX, is te gast bij 7 Ditches TV en vertelt over zijn opslagbedrijf en de groeiende vraag naar meer ruimte. 

Als hij na zijn studie bedrijfskunde aan de slag gaat als beleggingsadviseur bij de ABN AMRO, komt hij in de Verenigde Staten in contact met een relatief nieuw fenomeen genaamd selfstorage. Simpel gezegd het (tijdelijk) verhuren van opslagcapaciteit aan particulieren die met ruimtegebrek kampen. Een in de basis eenvoudig concept dat Eric Stubbé graag naar Nederland wil halen. Plannen worden gesmeed en in 1999 opent de eerste vestiging van ALLSAFE Mini Opslag in Nederland haar deuren.

Stubbé heeft grote plannen met zijn bedrijf. Allsafe heeft €40 mln aangetrokken en wil in twee jaar tijd groeien van 17 naar 34 vestigingen. Tot eind 2022 denkt het bedrijf naar 70 vestigingen door te kunnen groeien.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 6 september 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten