We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Ali Niknam

https://www.7dtv.nl/foto/1_Ali_Niknam_7_Ditches.jpg Ali Niknam (35) bouwde met TransIP het grootste domeinnaam- en hostingbedrijf van Nederland. In 2015 richtte hij bunq op. De Nederlandse bankensector kreeg met de start-up bunq voor het eerst in jaren een nieuwe concurrent. Het IT-bedrijf met bancaire ambities werkte tot nu toe in de luwte, maar staat klaar om betalingsverkeer aan consumenten te gaan verlenen.

Het bedrijf verleent digitale financiële dienstverlening, voornamelijk via een eigen app. De app maakt het mogelijk via een smartphone of tablet geld over te maken naar vrienden, familie of andere personen in het adresboek van de gebruiker die gebruik maken van de dienst. Hierbij zijn geen IBAN's noodzakelijk, de overschrijving geschiedt via een telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunnen bepaalde kosten, zoals een rekening, gedeeld worden over meerdere Bunq-gebruikers of kan een andere gebruiker toestemming gegeven worden vanaf jouw rekening te betalen met hun eigen pinpas. Het geld wordt per direct overgeschreven.

Naast de app kan ook een pinpas worden aangevraagd en kan er via iDeal betaald worden. Aan pinbetalingen en geldopnames zijn kosten verbonden. Bij da laatste grote update zijn er veel features bijgekomen waaronder de bunq debit MasterCard en Tap & Pay, alles blijft realtime en je krijgt meteen een notificatie binnen als je iets betaalt of ontvangt. (Bron: Wikipedia)
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 6 september 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten