We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Duncan Stutterheim

https://www.7dtv.nl/foto/Duncan_Stutterheim.jpg Op zijn achttiende jaar richtte Stutterheim een koeriersbedrijf op. Een jaar later begon hij een bedrijf om gabberhousefeesten te organiseren. Dat bedrijf groeide uit tot ID&T, Nederlands grootste organisator van dance-events en tevens platenlabel, horecaonderneming en mediabedrijf.

Met zijn bedrijf ID&T organiseerde Duncan Stutterheim feesten als Sensation, Thunderdome en Mysteryland. Eerst alleen in Amsterdam en daarna over de hele wereld. In maart 2013 verkocht Stutterheim 100% van het bedrijf aan SFX Entertainment, een groot Amerikaans bedrijf. SFX betaalde voor ID&T honderd miljoen dollar, hij ontving 32 miljoen van dat bedrag. In 2015 wordt aan hem de IJ-prijs van de gemeente Amsterdam aan hem toegekend. Momenteel houdt Duncan zich bezig met het opzetten van vastgoed projecten, o.a. de Adam toren, Westergasfabriek en Nachtlab in Amsterdam.
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 28 november 2012 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten