We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Klik hier voor ons Privacy Statement.
JA, IK ACCEPTEER COOKIES

Hugo de Koning

https://www.7dtv.nl/foto/Hugo_de_Koning_7_Ditches.jpg Hugo de Koning is eigenaar YoungCapital. YoungCapital richt zich op jong talent, de nieuwe generatie medewerkers. Wij linken hoogopgeleid talent aan werkgevers. Door de razendsnelle digitalisering van vandaag de dag is de nieuwe generatie belangrijker dan ooit. De nieuwe generatie jaagt vernieuwing aan, creëert nieuwe manieren van communiceren, van samenwerken en van problemen oplossen. Jong talent is kapitaal voor elke organisatie die voorop wil lopen.

De mannen achter YoungCapital zijn Rogier Thewessen, Hugo de Koning en Bram Bosveld. Twee jaar geleden stonden ze al in de Quote 500 junior. In 2001 begonnen ze tijdens hun studietijd op een zolderkamertje een vacaturesite voor studenten: StudentenWerk zag het licht. Na een jaar vroeg één van hun klanten of ze ook de selectieprocedure wilden verzorgen. Dit betekende het begin van het echte uitzendwerk.

 
Deze profiel informatie is gepubliceerd op 6 september 2017 Voor de meeste recente informatie over deze persoon verwijzen we je graag naar Google.
Terug naar gasten